Om te beginnen

Welkom

Wij hebben een diep vertrouwen in de rust en helende werking van de natuur, en die is in al haar volheid om Erve Veldink heen.
Erve Veldink zelf heeft een lange geschiedenis, waarvan tenminste de laatste 40 jaar in het teken staan van bewustzijnsverruiming, dat is ook te voelen. Verder biedt deze bijzondere plek allerlei extra mogelijkheden:

  • Er kan (meestal) biologisch en/of vegetarisch of veganistisch voor je gekookt worden.
  • Je kunt meedoen aan een dagelijkse stiltemeditatie.
  • Je kunt inspirerende boeken lenen.
  • Er is een chi-machine beschikbaar en gevitaliseerd water.
  • Er zijn gelijkgestemden, en de mogelijkheid tot gezamenlijk (thee)moment op het erf of in onze Huiskamer en bij aanschuifmaaltijden.
  • Je kunt gebruik maken van verschillende vormen van persoonlijke begeleiding.

 

Een reactie van december 2022:

“Wat een kadootje voor mezelf was dit verblijf in Portugal bij Eef.
Door het maatwerk van Eef heb ik zoveel tools en inzichten meegekregen die ik nu ook thuis kan gebruiken.

Voor mij waren dit de gesprekken met Eef, de behandelingen Cranio Sacraal, de wandelingen met ademhalingsoefeningen, de opstelling over mezelf, de Chakrameditatie en de Tarotkaarten. Naast en tijdens dit alles mocht ik genieten van het rustgevende huis, de prachtige omgeving met haar wonderschone natuurlijke geluiden, de geur natte omgeving, de uitzichten op de heuvels, de fantastische stranden in de omgeving met de geur van de zee. Als extra presentje was er ook nog een heerlijk zonnetje met aangename warme stralen.

Ik ben als een zeer rijk persoon naar huis gegaan en kan hier, in het gezinsleven, in de maatschappij verder waar ik bij Eef gebleven was.
Lieve Eef, dankbaar voor jouw warme ontvangst, de mooie ervaringen en tools. Ik kom absoluut nog een keer terug in Portugal of op de Erve!

Lieve groet Chantal”