Gastenboek

Op adem komen

20 september 2021
Manon

Een weekje op adem komen na een vol jaar, daar had ik behoefte aan. Stapel boeken mee, kookspullen en mezelf. Erve Veldink gaf me een licht appartement, stilte en een warm maal bij aankomst. Precies waar ik behoefte aan had. Verrassingen waren er ook: het achthoekige kerkje even verderop, rijpe vlierbessen, een aanschuifmaaltijd en een cranio sacraalbehandeling. Ostheopathie heb ik al vaker baat bij gehad, maar dit was nieuw. Een subtiele vorm van aanraking die je goed laat concentreren op wat je voelt binnen je lichaam: energie of juist niet, tinteling, pijn of een blokkade die oplost. Mij gaf de behandeling meer ruimte in mijn bovenrug, na járen. Dank daarvoor!

Misschien was ik nog wel het meest getroffen door het feit dat Erve Veldink zo dichtbij het dorp ligt en toch een andere dimensie ademt. Neem mee wat je denkt nodig te hebben (boekwinkels zijn schaars in de Achterhoek, voor kunstmusea moet je elders zijn en je keukentje is schoon, maar leeg bij aankomst). Maar je komt er tot jezelf.

Dank voor de behandeling

31 juli 2021
Klaas

Ik wil je nog even laten weten wat je behandeling bij me heeft teweeggebracht. Overigens tot mijn verrassing, ik had nog geen ervaring met cranio.
Mijn nek is veel beter: hij zat behoorlijk vast en met mijn fietstochten merkte ik dat dat erger werd. Ik heb er nu nauwelijks last meer van. De morgen na de behandeling schrok ik even, toen voelde het nogal heftig, maar dat verdween vrij snel en werd het goed. Langzaamaan voel ik nu weer wat meer spanning erin komen. Mijn oor is ook weer goed, hij voelt weer open.
Veel dank voor je behandeling, en ik geniet van mijn appartement, het heeft alles wat ik zou willen.

Liefdevolle warmte

5 november 2020
Hilde

Nu het drie weken geleden is dat ik een heerlijke week op Erve Veldink heb gehad, voel ik nog steeds de positieve uitwerking. Nadrukkelijk is een week retraite, zonder tv, krant en heel weinig social media best confronterend.

De liefdevolle warmte die ik heb ervaren van de bewoners en de gasten, de helende craniosacraalbehandeling van Eef, de sauna en de fantastische, inspirerende omgeving, hebben mij veel positieve energie gegeven. Ik voelde het, ik zag en proefde het. Een basis voor verdere groei.

Ik kom graag nog een keer terug.

Heerlijk genoten

12 september 2020
Bart

Heerlijk genoten van de rust, gastvrijheid en de mooie natuur. Een stukje bezinning, nieuwe mensen ontmoet en nieuwe inzichten. Bedankt en ga zo door!

Rustig en intens

13 augustus 2020
Els

Ik had een rustige, intense week bij jullie, tussen mijn boeken en tekenmateriaal.
Bedankt voor jullie aandacht voor mensen, natuur, materialen, klussen, details èn het grote geheel. Dat haalde ik al uit de teksten op de website en daardoor voelde ik me er snel thuis.
Een opstelling, kleine gesprekken en een aanschuifmaaltijd waren verrassende momenten.
Voor mij liep de tijd er anders en was de stilte heilzaam.

Laat hier jouw bericht achter