Unieke verblijven

Woonkamer

Pauw

1-4 personen
Knus appartement met eigen terras, keukenhoek, cv, en badkamer. Boven een 2 persoonsbedstee, 1 persoons onderschuifbed en beneden een tweepersoons slaapbank. Minder geschikt voor echt lange mensen.

Details bekijken

Woonkamer Eend

Eend

1-4 personen
Knus appartement met eigen terras, keukenhoek, cv, en badkamer met bubbelbad. Boven een 2 persoonsbedstee, 1 persoons onderschuifbed en beneden een tweepersoons slaapbank. Minder geschikt voor echt lange mensen.

Details bekijken

Luxe woonkamer

Duif

1-3 personen
Intieme leefruimte met cv, houten vloeren, veel licht, en een weids uitzicht over akkers en bos. Smallere tweepersoons bedstee (de matras is 2.00×1.20), keuken, douche en toilet en een eenpersoonsbed.

Details bekijken

Stijlkamer

1-3 personen
Op de begane grond in het voorhuis ligt het meest authentieke appartement. Dit appartement heeft een tweepersoonsbed en een bedbank. Met cv én een houtkachel, een badkamer met toilet, wastafel en ligbad. Dit appartement heeft geen eigen keuken. Er is uitzicht op, en een rustig zitje in de voortuin.

Details bekijken

Hoekappartement

1-2 personen
Ruim, cv + houtkachel, authentiek, eigen vernieuwde keuken en badkamer. Uitzicht op en zitje in de voortuin.

Details bekijken

Kerkuil

1-2 personen
Trap op, uitzicht, ruim, aparte slaapkamer met Tempur bedden en aangrenzende badkamer.

Details bekijken

Kleine huisje

Kleine Huisje

1-4 personen
Vrijstaand, licht en ruimer dan je denkt, uitzicht en terras op het erf + eigen tuintje met terras, aparte slaapkamer en slaapzoldertje.

Details bekijken

Boomhut

Boomhut

1-3 personen
De boomhut-droomhut beschikt over een zitje, 2-persoons bedstede, 1-persoons opklapbed, koffie en thee mogelijkheid, en terras op hoogte.

Details bekijken

Cocon

Cocon

1-2 personen
Een begane-grond variant op de boomhut: een kleurig knus houten huisje in het weitje beschikt over een zitje, eet/schrijftafeltje, 2-persoons kamertje/bedstee, koffie en thee mogelijkheid, en terras met uitzicht. Je zit heerlijk vrij en hebt een prachtig uitzicht over het land.

Details bekijken

Kota buitenzijde

Kota

1 persoon (evt. met 1 kind)
De Finse Kota heeft een zitje, schrijf- of eettafel+stoel, 2 slaapbanken met rendierhuiden en matrasjes, koffie en thee mogelijkheid en een houtkachel met kookplaatje en is 8m2 groot.

Details bekijken