Missie en Visie  | Wie inspireert  |  Wonen 
Vacature

    


Meewerken op Erve Veldink

 

Op het ogenblik kunnen we goed een schoonmaakhulp gebruiken voor wat langer, bijv. voor een maand of 3. Iets voor jou om een poosje ertussenuit te gaan en  in ruil voor verblijf hier een uur of 10-12 per week schoon te maken?

Er is vaak werk te doen bijvoorbeeld op klus- en tuingebied voor mensen die zelfstandig kunnen werken. De mogelijkheid bestaat om in ruil voor werk in een appartement of Erve herberg te verblijven, een massage of cranio-sacraal behandeling te ontvangen of deel te nemen aan een vakantie- of stilteweek. Er is regelmatig schoonmaakwerk, schilderen en tuinwerk te doen, soms koken. En bouwwerk als je die vaardigheid hebt.

Het hangt van je vaardigheden af, maar een uitgangspunt kan zijn plm 5 uur werk per dag, voor een week of langer, voor verblijf in kamer, appartement of groepsruimte (en soms, gedeeltelijk, eten). We eten lang niet altijd samen, dus het hangt af van hoeveel mensen er zijn. Vaak kook je voor jezelf. Als je interesse hebt voor een gecombineerde werk/vakantietijd, laat even wat horen. Je kunt op een tuinwerkdag een keer meedoen om te kijken of het wat voor je is: het is fijn om je ontmoet te hebben voordat we iets definitiefs afspreken. We kunnen ook ter plekke bekijken wat er mogelijk is en past. Dan betaal je in principe huur en bekijken we onderweg en aan het eind hoe we je werk verrekenen.

Neem contact met ons op voor klus- of tuin- of keukenwerk, om te horen of er iets is waar je in past.

We nodigen speciaal graag praktisch ingestelde vrijwilligers uit, die langer of vaker willen komen, en waar we dus wat mee kunnen opbouwen, om ons te ondersteunen met bijv. koken, tuinwerk, gastheer- of -vrouwschap, huishoudelijk werk e.d.