Appartementen

De omgeving in Portugal

Welkom in één van de 3 appartementen op het prachtige, 9 hectare tellende  terrein, van de quinta. De appartementen zijn geschikt  voor 1 of 2 personen en zijn  gelegen op 10 minuten rijden van Lagos en het strand en een uur van de luchthaven Faro.
De plek zelf is meer dan 300 jaar oud en ademt een rustige, ongerepte en harmonieuze sfeer uit. Geen blauw zwembad, maar veel oude bomen en een natuurlijk privé meertje zijn binnen 3 minuten lopen in de natuur te vinden.

Toegang voor gasten

Naast de appartementen is er een eenvoudige buitenkeuken met extra douche en toilet voor wanneer je misschien wat extra kookruimte wilt. Hou er rekening mee dat meerdere gasten hier gebruik van mogen maken.

Appartement 1

Het appartement is compact en mooi, met zorg ingericht en oog voor detail.

1 slaapkamer met tweepersoonsbed en badkamer (een extra matras kan worden verstrekt), zitkamer met kitchenette en een mooie grote veranda met een prachtig uitzicht dat langs alle 3 studio 's loopt.

Je kunt alleen zijn of andere gasten of bewoners ontmoeten.

Appartement 2

Het appartement is gezellig en compact, met zorg ingericht en oog voor detail.

1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer, een zitkamer met een slaapbank en kitchenette, een heerlijke grote veranda met een prachtig uitzicht, die langs alle 3 de studio 's loopt.

Je kunt alleen zijn of andere gasten of bewoners ontmoeten.

Appartement 3

Het appartement is gezellig en compact, met zorg ingericht en oog voor detail.

1 slaapkamer met tweepersoonsbed en een badkamer (een extra matras kan worden verstrekt), een zitkamer met kitchenette en een heerlijke grote veranda met een prachtig uitzicht dat langs alle 3 de studio 's loopt.

Je kunt alleen zijn of je kunt andere gasten of bewoners ontmoeten.