Opgebrand

Opgebrand of je zit er tegenaan?

Wanneer je je opgebrand voelt, kun je jezelf een geschenk geven met rust en ondersteuning tijdens een verblijf op Erve Veldink. Wij hebben een diep vertrouwen in de rust en helende werking die de natuur je geeft. Door middel van cranio-sacraal behandelingen, soms met wat massage, aangevuld met klank en andere sessies en gesprekken kun je tot een stuk bewustwording, ontspanning en heling komen.

De natuur is in al haar volheid om Erve Veldink heen. Het lichaamswerk en -bewustzijn kan Eef van Leeuwen bieden: in de vorm van cranio-sacraaltherapie en klank; daarbij en ernaast gebruikt Eef o.a. familie-opstellingen, spirituele astrologie, voice dialogue e.a. Voor lekkere biologische maaltijden kan (meestal) gezorgd worden.

Ik kan het niet beter zeggen dan een cliënte.

Je behandeling was een buitengewone ervaring. Ik ben bijzonder onder de indruk van de wijsheid en intelligentie van mijn lichaam. Het heeft me vervuld met een diep ontzag. Buiten, langs de akkers en in het bos kon ik rust vinden en bijtanken. Binnen, bij jou, kon ik stukken van mezelf ontdekken die zo diep verborgen waren dat ik er zelf niet bij kon komen. Waardoor ik niet vol-uit kon leven. Ik voel me een stuk gelukkiger, heb weer vertrouwen in het leven. Ook “mijn kleine huisje” schonk me de geborgenheid, bescherming en verwarming die ik zo nodig had. Het paste allemaal precies. Veel dank, Eef, voor je liefdevolle zorg en aandacht.

Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden. Om het uit te proberen kun je beginnen met een weekend of midweek. Ideaal is als je een langere periode ertussen uit kunt gaan, bijv. een paar weken; dan heb je alle tijd om je proces aan te gaan. Dat is natuurlijk een ingrijpende verandering en niet voor iedereen haalbaar. Ook de vorm van 1 midweek (of lang weekend) per maand of 2 maanden kan een flinke stap vooruit betekenen, afhankelijk van je mate van opgebrand voelen. Je kunt begeleiding krijgen in principe op het moment dat je daar behoefte aan hebt. Bij een intensieve begeleiding en bij een langere periode is er een reductie op de genoemde prijzen mogelijk.

Vuurplaats

Een prijsvoorbeeld: 1 midweek in een eigen appartement met 5 uur begeleiding (dagelijks 1 tot 1½ uur) kost €444,- , zie Kosten voor prijzenspecificatie. Een week met 5 uur begeleiding kost €555,-; als je de tijd vrij kunt maken, neem een week! Juist als je het hard nodig hebt moet je het niet krap nemen: het levert je dan nog meer op, zeker in verhouding tot je (financiële èn energie-) investering. Bij een vervolg betaal je 5% minder. Biologische maaltijden kosten €19,50.

Programmavoorbeeld midweek (€ 444)

  • Maandag vanaf 14.00 aankomst en wat later (of op dinsdag) een eerste behandeling (klank of cranio of gecombineerd). Ik begin graag met een cranio-behandeling om op een diepere laag van jezelf te komen, dat werkt de hele week door. Het geeft een stuk ontspanning en herkenning van wie je echt bent, naast betere fysieke doorstroming en ruimte in je lijf, ‘s avonds evt. deelname aan de aanschuifmaaltijd (3 gangen voor €19,50).
  • Dinsdag een dag om de natuur in te trekken en evt. zelf ademwerk te doen (met cd-begeleiding)
  • Woensdag mogelijk een 1 op 1 familie-opstelling, coaching aan de hand van spirituele punten in je horoscoop of andere sessie.
  • Donderdag een vervolg cranio-sacraal behandeling, saunagebruik (niet inbegrepen) of een rustdag.
  • Vrijdag afsluitend gesprek en vertrek.

Bij een retraite van een hele week kan er soms ook een sessie in het weekend plaatsvinden, afhankelijk van tijd en hoe het uitkomt.

Inbegrepen

  • Gebruik van een appartement van maandag 14.00 tot vrijdag 11.00 uur (uitgaand van basisprijs in laagseizoen; evt. toeslag voor hoogseizoen en voor een duurder appartement dan de Pauw)
  • Lakens, handdoeken en eindschoonmaak.
  • De gesprekken en massage of cranio-sacraal behandelingen zijn tot een totaal van 5 uur inbegrepen. De behandelingen duren 1 tot 1,5 uur. De hier genoemde prijzen zijn voor particulieren inclusief BTW en toeristenbelasting, met een zakelijke factuur zijn de prijzen exclusief die belastingen.
  • Deelname aan een dagelijkse stiltemeditatie is kostenloos.
  • Je kunt de hele (mid)week gebruik maken van de chi-machine.

Kennismaking

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we het programma, en als er behoefte aan is kunnen we het aanpassen. Meestal beginnen we met een cranio-sessie, vaak gecombineerd met klank. Aanvulling met extra gesprekken, sessies of behandelingen is mogelijk, en de indeling kan veranderd worden, bv. in verband met andere afspraken of behoeften.

Voor meer informatie of reserveren kun je contact opnemen met Eef van Leeuwen, tel. 0545-261448 of per email eef@erveveldink.nl

Je hoeft natuurlijk niet te wachten tot je echt opgebrand bent…