Missie en Visie  | Wie inspireert  |  Wonen  Vacature


Gastenboek

 

Wat fijn dat je wat achter wilt laten op ons gastenboek, dank je wel daarvoor. Aangezien er ook computers zijn die het leuk vinden om wat achter te laten hebben wij een tijdelijk slotje op deze functie gezet. wanneer je je reactie stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan plaatsen wij hem voor je. Welkom

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties  

 
#4 Hilde 05-11-2020 17:54
Nu het drie weken geleden is dat ik een heerlijke week op Erve Veldink heb gehad, voel ik nog steeds de positieve uitwerking. Nadrukkelijk is een week retraite, zonder tv, krant en heel weinig social media best confronterend.

De liefdevolle warmte die ik heb ervaren van de bewoners en de gasten, de helende craniosacraalbehandeling van Eef, de sauna en de fantastische, inspirerende omgeving, hebben mij veel positieve energie gegeven. Ik voelde het, ik zag en proefde het. Een basis voor verdere groei.

Ik kom graag nog een keer terug.
 
 
#3 Bart 12-09-2020 19:50
Heerlijk genoten van de rust, gastvrijheid en de mooie natuur. Een stukje bezinning, nieuwe mensen ontmoet en nieuwe inzichten. Bedankt en ga zo door!
 
 
#2 Els 13-08-2020 13:49
Beste Eef en Henk en...

Ik had een rustige, intense week bij jullie, tussen mijn boeken en tekenmateriaal.
Bedankt voor jullie aandacht voor mensen, natuur, materialen, klussen, details èn het grote geheel. Dat haalde ik al uit de teksten op de website en daardoor voelde ik me er snel thuis.
Een opstelling, kleine gesprekken en een aanschuifmaaltijd waren verrassende momenten.
Voor mij liep de tijd er anders en was de stilte heilzaam.
Bedankt aan alle bewoners & vrijwilligers!
 
 
#1 Rob 16-07-2020 04:31
Prachtige locatie, lekker ontspannen sfeer, zeker een aanrader!