Missie en Visie
 
| Wie inspireert  |  Wonen 
Vacature

    

 
1. Wat nemen we aan lakens e.d. mee?

Onderlaken, sloop, dekbedhoes, handdoeken en theedoeken. Er zijn dekbedden en extra dekens aanwezig. In de groepsaccommodatie zijn 3 tweepersoonsbedden en 11 éénpersoonsbedden met bijpassende dekbedden plus een kinderledikant. De appartementen en de boomhut hebben elk een 2-persoons (140 breed, alleen die in de Duif is  smaller: 120 breed) en een 1-persoons(dek)bed. De Kerkuil heeft twee 1-persoonsbedden (nieuwe bedden met Tempur traagschuim matrassen). Het hoekappartement heeft twee 1-persoons bedden, de Kota ook twee 1-persoons matrasjes op de banken. Het huisje heeft een 2-persoons bed beneden en twee 1-persoons matrassen op het zoldertje, een kind kan er ook op de bank slapen. Een lakenset is te huur voor € 6,- voor een 1-persoons en € 8,50 voor een 2-persoonsset, handdoekset voor € 5,- p.p., keukendoeken à € 1,-, theedoeken à € 0,50. Hamam-handdoekset met slippers voor de sauna €6,50.

2. Mogen we een huisdier meenemen?

Uw hond is welkom, er zijn veel mooie wandelingen in de directe omgeving. Er zijn wel wat richtlijnen hierbij, daarom laten we u weten dat een hond meenemen in overleg en op eigen risico is, dat deze goed is opgevoed, vlo-behandeld en niet blafferig is, ons pluimvee met rust laat, dus aangelijnd is, de behoefte (ook plasjes) buiten het erf doet en u deze niet alleen achterlaat wanneer u overdag of ’s avonds weggaat. En natuurlijk als deze niet agressief is. Let met volwassen kleinere hondjes op of ze niet bang en (dus) agressief worden in contact met andere honden. Wij hebben zelf een heel vriendelijke Finse Lappenhond, Vita, deze woont hier, is heel sociaal en licht dominant. Speciaal wanneer de kleinere hond aan de lijn is wil zulk gedrag wel eens een terechtwijzing van Vita uitlokken, want dan voelt de andere hond zich groter, samen met de baas.  Ook de hond dient zich als gast te gedragen ;-). Hebt u zo'n hond, een teefje, waarschuw dan even, dan houden we Vita eerst even binnen wanneer u aankomt, zodat de hond al op het erf aanwezig is en Vita haar terrein niet hoeft te verdedigen. Dit geldt niet voor pups en reuen.

Een hond kost € 5,- per dag en mag niet in de slaapvertrekken komen, neemt u evt. een bench mee, in ieder geval als het een jonge hond betreft. Eén hond is op die voorwaarden in principe welkom, als er meer zijn in een ruimte gaat er vaker iets mis. Belt u even als u 2 honden mee wilt nemen en weet dat dat goed zal gaan.

Een poes mag ook mee, mits vlo-behandeld.


3. Is saunagebruik inbegrepen?

Gebruik van de saunaruimte kost €12 voor 1 persoon, €18 voor 2 personen voor 2 uur, klik hier


4. Is er in de groepsaccommodatie en appartementen een vaatwasser? wasmachine? magnetron? televisie?

Vaatwasser in de groepsaccommodatie. Bij zelfverzorging: zorg zelf voor vaatwastabletten, theedoeken, handdoeken en toiletpapier.

Een magnetron is beschikbaar voor de groepsaccommodatie. Voor de appartementen is een magnetron op de deel beschikbaar.

In de groepsaccommodatie is een televisie, groot Lcd scherm (weggewerkt) en dvd speler. Op aanvraag te gebruiken.

Een wasmachine is beschikbaar voor €5 per was incl. wasmiddel, zelf ophangen.


5. Wanneer is de groepsaccommodatie beschikbaar?

Zie het kalendertje


6. Wanneer is een appartement/boomhut/kota/cocon beschikbaar?

Hiervoor kunt u bellen, 0545 261448, of mailen.


7. Is er een supermarkt in de buurt?

Er zijn diverse supermarkten in Borculo en Eibergen en Neede, plm. 5 km van Haarlo vandaan, bereikbaar per auto, buurtbus of fiets.


8. Kunnen we bij u pinnen?

Nee, daarvoor moet u in Borculo, Eibergen of Neede zijn, net als voor geld opnemen.


9. Hoe zit het met BTW?

De huur van de ruimtes en ook de maaltijden zijn voor particulieren inclusief, voor bedrijven exclusief 9% BTW.


10. Waar kan ik roken?

In de groepsaccommodatie en in de appartementen mag niet worden gerookt. Buiten, en bij nat weer onder een afdak, kunt u roken. Er staan lege flessen voor de peuken.


11. Is er wifi ?

Er is een draadloze verbinding in de groepsruimte en in de appartementen. Tussen 0.00 en 8.00 staat de wifi uit.


12. Hebben jullie info over toeristische mogelijkheden?

In de groepsruimte en appartementen ligt informatie, en wandel- en fietsroutes van de omgeving. We hebben een fietsknooppunten-routekaart te koop. Verder zijn er het Achterhoeks Bureau voor Toerisme, 0900-2692888, of Achterhoek promotie

VVV Borculo, 5 Hofstraat, 0545-271966, VVV Eibergen, Kerkstraat 3a, 0545-471911 

Sportieve aktiviteiten eventueel via Sportwijzer in Eibergen


13. Zijn er andere mogelijkheden vlakbij voor een grotere groep of koor?

Er is het kulturhus voor bijv. yoga, dans of sport, met diverse zalen, 0545-261447, en het koepelkerkje voor een groter koor, met info via dezelfde website. Beiden op 3 minuten lopen door het boslaantje.


14. Tennissen in Haarlo?

Haarlo heeft 2 tennisbanen. Een baan huren: informatie bij Gertjan Rupert, tel 0545-261415