Cocon

Een begane-grond variant op de boomhut: een kleurig knus houten huisje in het weitje beschikt over een zitje, eet/schrijftafeltje, 2-persoons kamertje/bedstee, koffie en thee mogelijkheid, en terras met uitzicht. Je zit heerlijk vrij en hebt een prachtig uitzicht over het land.


De grootte is 7,5m2 + apart slaapkamertje van 2,10x1,40. Met name geschikt voor 1 of 2, max. 3 personen (waarvan 1 of 2 kind). Voor een individuele retraite bijv.: je voelt je veilig omhuld en je wordt de vlinder die haar vleugels uitslaat.

In de Cocon is elektra, sanitair is op de deel van de boerderij. Daar is ook een klein keukentje met koelkast, waar je gebruik van kunt maken, soms gedeeld met een andere gast.

De Cocon wordt verwarmd met een electrische radiator. Hij komt vrij snel op temperatuur, afhankelijk van je gedrag met ramen en deuren, maar in de winter blijft het een frisse vorm van kamperen; dan is de Kota warmer, met een houtkacheltje. Je moet naar buiten voor sanitair (toiletemmer aanwezig) en keukentje. Er zijn voldoende dekbedden/dekens, en ook een vuurplek voor een kampvuurtje. 

Meestal hebben we wel een kamer of appartement vrij voor het geval het erg slecht weer is.
 

Basisprijzen

Jan.febr.mrt+nov.dec. April t/m okt+18 dec - 4 jan.
Weekend (vrij 14.00 - ma 11.00) € 105,- € 120,-
Midweek (ma 14.00 - vrij 11.00) € 105,- € 120,-
Extra dag (indien mogelijk, bij last-minute-boeking) € 35,- € 40,-
Week, beginnend op maandag of vrijdag € 195,- € 225,-


Deze basisprijzen gelden voor 1 persoon, buiten schoolvakanties en feestdagen en zijn inclusief gas en electra (bij de huur is tot €10 per dag aan verwarmingskosten inbegrepen, meerkosten worden volgens de meter doorberekend, maar is nog niet nodig geweest), exclusief linnengoed, eindschoonmaak en toeristenbelasting (€1,25 p.p.p.n.); er kunnen toeslagen bijkomen, zie de lijst hieronder.

In de zomervakantie verhuren we de Cocon bij voorkeur per week, een midweek kost dan €175. 

Onze prijzen zijn afgestemd op de hier genoemde periodes, afwijkende periodes kosten wat meer.

Afwijkende periode kan last minute, indien beschikbaar.

 

Eventuele toeslagen:

- 2e en 3e persoon: €10,- p.p.p.n.
- Feestdagen en schoolvakanties €15,- per weekend/midweek, €30 per week.
- Een hond is in principe welkom na overleg, €5,- per dag, klik hier.

- Fietsverhuur €5,- per dag, €25,- per week. Elektrische fiets €7,50 per dag, €35,- per week.
- Kinderbedje €6,- per weekend/midweek.
- Huur lakenset €6,- 1-pers., €8,50 2-pers., handdoekset €5,- p.p.

- Gebruik sauna €12,- voor 1 persoon, €18 voor 2 personen, huur hamam-handdoekset met slippers €6,50.
- Biologische, vegetarische warme maaltijd à €19,50 (3 gangen) is soms, op aanvraag mogelijk.
- Eindschoonmaak voor weekend of midweek: €25,-, in kerstvakantie €35,-. We gaan ervan uit dat wij de eindschoonmaak verzorgen. Op aanvraag is er de mogelijkheid om het zelf te doen, maar we vragen wel een echte, goede schoonmaak (ook van keukentje en sanitair) en berekenen €10 voor materiaal en controle. NB netjes opruimen is iets anders dan een eindschoonmaak!

Deze prijzen gelden voor particulieren inclusief btw. Voor zakelijk gebruik zijn de prijzen exclusief (9% voor huur) btw.


Korting

Wanneer je vaker per jaar of een langere periode komt, is korting mogelijk.


Begeleiding

Indien gewenst zijn diverse vormen van begeleiding mogelijk, zoals cranio-sacraal therapie, klankheling en coaching. Verder kun je gebruik maken van biologische/vegetarische maaltijden als een kok beschikbaar is. Individuele retraites zijn het hele jaar mogelijk.


Reserveren / annuleren

Wij vragen u om binnen een week na telefonische of email-reservering het huurbedrag (evt. de helft ervan) te storten op  bankrekeningnummer NL31 INGB 0002 5118 59, t.n.v. Erve Veldink, Haarlo, onder vermelding van de gereserveerde datum en de naam van het appartement.

Bij annulering tot 1 maand voor de gereserveerde datum bent u 10 % van de huur verschuldigd, daarna 50%. Wij berekenen geen boekingskosten, alleen bij omzetten van een boeking (als dat mogelijk is, in overleg en in principe naar een datum dichterbij of vlakbij de eerdere datum) wordt €15,- in rekening gebracht.

Telefoon: 0545-261448
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.