eef


Missie en Visie
 
| Wie inspireert  |  Wonen 
Vacature


Opgebrand

Wanneer je je opgebrand voelt, kun je jezelf een geschenk geven met rust en ondersteuning tijdens een verblijf op Erve Veldink. Wij hebben een diep vertrouwen in de rust en helende werking die de natuur je geeft. Door middel van massage en cranio-sacraal behandelingen, mogelijk aangevuld met klank en andere sessies en gesprekken kun je tot een stuk bewustwording, ontspanning en heling komen.

De natuur is in al haar volheid om Erve Veldink heen. Coaching en lichaamswerk en -bewustzijn kan Eef van Leeuwen bieden: in de vorm van massage en cranio-sacraaltherapie; daarbij en ernaast gebruikt ze o.a. klank, familie-opstellingen, spirituele astrologie, voice dialogue en meer. Voor lekkere biologische maaltijden kan (meestal) gezorgd worden.

Ik kan het niet beter zeggen dan een cliente:

Je behandeling was een buitengewone ervaring. Ik ben bijzonder onder de indruk van de wijsheid en intelligentie van mijn lichaam. Het heeft me vervuld met een diep ontzag. Buiten, langs de akkers en in het bos kon ik rust vinden en bijtanken. Binnen, bij jou, kon ik stukken van mezelf ontdekken die zo diep verborgen waren dat ik er zelf niet bij kon komen. Waardoor ik niet vol-uit kon leven. Ik voel me een stuk gelukkiger, heb weer vertrouwen in het leven. Ook “mijn kleine huisje” schonk me de geborgenheid, bescherming en verwarming die ik zo nodig had. Het paste allemaal precies. Veel dank, Eef, voor je liefdevolle zorg en aandacht.”

Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden. Om het uit te proberen kun je beginnen met een weekend of midweek. Ideaal is als je een langere periode ertussen uit kunt gaan, bijv. een paar weken; dan heb je alle tijd om je proces aan te gaan. Dat is natuurlijk een ingrijpende verandering en niet voor iedereen haalbaar. Ook de vorm van 1 midweek (evt. lang weekend) per maand of 2 maanden kan een flinke stap vooruit betekenen, afhankelijk van je mate van opgebrand voelen. Je kunt begeleiding krijgen in principe op het moment dat je daar behoefte aan hebt. Bij een intensieve begeleiding en bij een langere periode is er een reductie op de genoemde prijzen mogelijk.

Een prijsvoorbeeld: 1 midweek in een eigen appartement met 5 uur begeleiding (dagelijks 1 tot 1½ uur) kost €415,-, zie kosten voor prijzenspecificatie. Een week met 5 uur begeleiding kost €555,-; als je de tijd vrij kunt maken, neem een week! Juist als je het hard nodig hebt moet je het niet krap nemen: het levert je dan nog meer op, zeker in verhouding tot je (financiele èn energie-) investering. Bij een vervolg betaal je 5% minder. Biologische/vegetarische 3 gangen maaltijden kosten €19,50.

Programmavoorbeeld, € 444,-

maandagmiddag vanaf 14.00 uur aankomst, intake en eerste behandeling (klank of cranio of samen). Evt. deelname aan de aanschuifmaaltijd als die er is (3 gangen voor €19,50).

dinsdag 1 op 1 familie-opstelling, bespreking van spirituele punten in je horoscoop of andere sessie

woensdag vrije dag, evt. gebruik van sauna en individuele ademmeditatie met Quantum Light Breath op je eigen tijd

donderdag een cranio-sacraal behandeling

vrijdag afsluitend gesprek en vertrek

Inbegrepen: gebruik van een appartement van maandag 14.00 tot vrijdag 11.00 uur (uitgaand van basisprijs in laagseizoen; evt. toeslag voor hoogseizoen en duurder appartement dan de Pauw), lakens, handdoeken en eindschoonmaak. De gesprekken en sessies zijn tot een totaal van 5 uur inbegrepen. De behandelingen duren 1 tot 1,5 uur, een klanksessie korter. De prijzen zijn inclusief BTW en toeristenbelasting.

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we het programma, en als er behoefte aan is kunnen we het aanpassen. Meestal beginnen we met een cranio-sessie,vaak gecombineerd met klank. Aanvulling met extra gesprekken, sessies of behandelingen is mogelijk, en de indeling kan veranderd worden, bv. in verband met andere afspraken of behoeften.

Voor meer informatie of reserveren kun je contact opnemen met Eef van Leeuwen, tel. 0545-261448 of per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je hoeft natuurlijk niet te wachten tot je echt opgebrand bent...