Missie en Visie
 
| Wie inspireert  |  Wonen 
VacatureKosten

Tarief: € 55,- per uur.

Op zaterdag en zondag en na 19.00 is er een toeslag van €10,- per behandeling.

 

Een eerste cranio-behandeling is in principe een langere behandeling (1½ uur) omdat daar een intakegesprek bij in zit. Dat hoeft niet altijd op te gaan, soms kan het sneller, maar ga er maar van uit. Ook als je van ver komt kan een langere behandeling prettig zijn, dan kan er meer worden aangepakt. Wanneer je alleen een kennismaking wilt met cranio is ook een normale behandeling (1 à 1¼ uur) mogelijk. Bij een persoonlijke retraite met intensief traject bereken ik de gebruikte tijd, ook van toegespitste gesprekken; dat kan dus variëren.

 

- cranio-sacraal behandeling 1¼ uur € 65,-

- langere, therapeutische cranio-sacraal behandeling of uitgebreide lichaamsmassage, 1½ uur € 80,-

- persoonlijke familie-opstelling (1 op 1), 1 à 1½ uur

- klanksessie of I Tjing: plm. 45 min.

- coaching aan de hand van spirituele astrologie  1 à  1½ uur. Neem geboortedatum, zo precies mogelijke geboortetijd en -plaats mee of stuur die van te voren. 

- warme maaltijd in appartement gebracht € 16,00 met toetje 19,50 (biologisch - vegetarische 3-gangen maaltijd)

- aanschuifmaaltijd 3 gangen € 19,50

- individuele retraite: 1 midweek in een eigen appartement met 5 uur begeleiding (dagelijks 1 tot 1½ uur) kost €444,- incl. lakens, handdoeken en eindschoonmaak, uitgaand van basisprijs app. Pauw in laagseizoen; evt. dus toeslag mogelijk. Een week met 5 uur begeleiding kost €555,-; als je de tijd vrij kunt maken, neem een week! Juist als je het hard nodig hebt moet je het niet krap nemen: het levert je dan nog meer op, zeker in verhouding tot je (financiele èn energie-) investering. Bij een vervolg binnen een half jaar betaal je 10% minder

- Deelname aan een dagelijkse stiltemeditatie is kostenloos.

- Chi-machine midweek/weekend €5 (of €2 per keer).

 

De genoemde prijzen zijn voor particulieren inclusief BTW, met een zakelijke factuur zijn de prijzen exclusief BTW

 

 

Ik ben sinds januari 2017 niet meer aangesloten bij de NCSV (Nederlandse Cranio-Sacraal Vereniging) en de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) en word  dus niet meer vergoed uit het aanvullende pakket. Dit omdat er weer een nieuwe HBO medische basiskennis wordt gevraagd op bachelor niveau, waar ik mijn energie niet meer in wil steken. Het betekent dat ik een lager tarief hanteer (€55 per uur, zie boven), wat uit eigen middelen betaald moet worden. Is dat een probleem, geef dat dan aub aan, mogelijk vinden we een creatieve oplossing.

 

Belangrijkste opleidingen: Sjamanistische trainingen, Reiki, Polariteitstherapie en -massage, Awakening your Light Body en vervolgen, Cranio Sacraal therapie en allerlei nascholingsmodules, Cranio-sacral biodynamics, familie-opstellingen, o.a. Health and Illness met Stefan Hausner, (Spirituele) astrologie, Pansori Living Sound (het ontwikkelen van de helende kracht van klank en stem), trainingen met Marc Blausten, gebaseerd op Barbara Brennans School of Light, m.g.v. sjamanistische plantmedicine.

 

Soms is het mogelijk verblijf hier te bekostigen uit een PGB; daar zijn diverse vormen in. Vraag wat de voorwaarden zijn bij de betreffende instantie.