Missie en Visie
 
| Wie inspireert  |  Wonen 
Vacature


Erve Veldink ligt midden in een prachtig wandel- en fietsgebied.

Door het bos vlak achter de boerderij loopt onder andere het (lange afstand) Trekvogelpad, het Pieterpad is niet ver weg en ook doorgaande mooie fietsroutes zijn er volop, bijv. naar Münster in Duitsland.

Hoewel wij ons vooral richten op verblijf in appartement of groepsruimte en retraite, bieden we op kleine schaal gelegenheid voor Bed en Breakfast op last minute basis.

Wandelaars en fietsers kunnen bij ons een overnachting (in principe tussen 16.00 en 11.00) krijgen vanaf €40 per nacht voor 1 persoon, €55 voor 2 personen. Wilt u een eigen appartement (en is ie beschikbaar) dan wordt de overnachting vanaf €60 voor 1 persoon, €75 voor 2 personen. Het biologische ontbijt kost tussen €5 en €10 per persoon, in overleg, wat betreft inhoud en tijd. Als u 's morgens op tijd wilt vertrekken kunnen we het 's avonds klaarzetten; dat geeft u en ons meer vrijheid. Een warme bio-vega driegangen maaltijd 's avonds kost €19,50 incl. toetje. Een appartement bespreken gaat per weekend, midweek of week, voor B&B kijken we wat last minute beschikbaar is; dat kan een kamer zijn of een appartement. We zijn dus niet een "gewone" B&B, fijn als u zich even oriënteert op de website of de plek bij u past.

Spelregels:

Kamer of appartement op basis van last-minute beschikbaarheid
Ontbijt niet inbegrepen
U maakt uw eigen bed op
Saunagebruik mogelijk à €12,- voor 1 persoon, €18 voor 2 personen