Missie en Visie
 
| Wie inspireert  |  Wonen 
Vacature


Duif

Vanaf de deel van de boerderij gaat een trapje naar een appartement. Het is een intieme leefruimte met houten vloeren, veel licht, ramen op het zuiden en westen en een weids uitzicht over akkers en bos. Heel geschikt voor wie zich echt wil terugtrekken. Het geheel bestaat uit een zitkamer met een smallere tweepersoons bedstee (de matras is 2.00x1.20), een tweede vertrek met compleet ingerichte keuken, douche en toilet en extra slaapplaats. De ruimte wordt verwarmd met centrale verwarming en beschikt over een terras, waar je komt door over de deel naar buiten te gaan: je kunt dus niet rechtstreeks naar buiten. Geen schoenen hier binnen (er zijn pantoffels). Onder het appartement ligt onze saunaruimte. Dat is wel een stiltesauna, maar je kunt er iets van horen, wanneer er mensen gebruik van maken (geen lawaai hoor, meestal maar 1 of 2 tegelijk).

 

 

Basisprijzen

Jan.febr.mrt+nov.dec. April t/m okt+18 dec-4 jan.
Weekend (vrij 14.00 - ma 11.00) € 120,- € 135,-
Midweek* (ma 14.00 - vrij 11.00) € 120,- € 135,-
Extra dag (indien mogelijk, bij last-minute-boeking) € 40,- € 45,-
Week, beginnend op maandag of vrijdag € 225,- € 255,-


Deze basisprijzen gelden voor 1 persoon, buiten schoolvakanties en feestdagen en zijn inclusief gas en electra, exclusief linnengoed, eindschoonmaak en toeristenbelasting (€1,25 p.p.p.n.); er kunnen toeslagen bijkomen, zie de lijst hieronder.

*In de zomer- en kerstvakantie verhuren we de appartementen bij voorkeur per week, een midweek kost dan €195. 

Onze prijzen zijn afgestemd op de hier genoemde periodes, afwijkende periodes kosten wat meer. 

Last minute kan vaak wel voor een afwijkende periode, indien beschikbaar.


Eventuele toeslagen:

- 2e en 3e persoon: €10 p.p.p.n.
- Feestdagen en schoolvakanties €15,- per weekend/midweek, €30 per week.
- Een hond is in principe welkom na overleg, €5,- per dag, klik hier.

- Fietsverhuur €5,- per dag, €25,- per week. Elektrische fiets €7,50 per dag, €35,- per week.
- Kinderbedje €6,- per weekend/midweek.
- Huur lakenset €6,- 1-pers., €8,50 2-pers., handdoekset €5,- p.p.

- Gebruik sauna €12,- voor 1 persoon, €18 voor 2 personen, huur hamam-handdoekset met slippers €6,50.
- Biologische, vegetarische warme maaltijd à €19,50 (3 gangen) is soms, op aanvraag mogelijk.
- Eindschoonmaak voor weekend of midweek: app. €30,-. bij weekverblijf: app. €35,-. Kerstvakantie €5,- meer. We gaan ervan uit dat wij de eindschoonmaak verzorgen. Op aanvraag is er de mogelijkheid om het zelf te doen, maar we vragen wel een echte, goede schoonmaak en berekenen €10 voor materiaal en controle. NB netjes opruimen is iets anders dan een eindschoonmaak!

Deze prijzen gelden voor particulieren inclusief btw. Voor zakelijk gebruik zijn de prijzen exclusief (9% voor huur) btw.


Korting

Wanneer u vaker per jaar of een langere periode komt, is korting mogelijk. Ook tijdelijke bewoning is een mogelijkheid, met aangepaste prijzen.


Begeleiding

Indien gewenst zijn diverse vormen van begeleiding mogelijk, zoals cranio-sacraal therapie, klankheling en coaching. Verder kun je als een kok beschikbaar is gebruik maken van biologische/vegetarische maaltijden. Individuele retraites zijn het hele jaar mogelijk.

 

Reserveren / annuleren

Wij vragen u om binnen een week na telefonische of email-reservering het huurbedrag (evt. de helft ervan) te storten op  bankrekeningnummer NL31 INGB 0002 5118 59, t.n.v. Erve Veldink, Haarlo, onder vermelding van de gereserveerde datum en de naam van het appartement.

Bij annulering tot 1 maand voor de gereserveerde datum bent u 10 % van de huur verschuldigd, daarna 50%. Wij berekenen geen boekingskosten, alleen bij omzetten van een boeking (als dat mogelijk is, in overleg en in principe naar een datum dichterbij of vlakbij de eerdere datum) wordt €15,- in rekening gebracht.

 

Telefoon: 0545-261448
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.